Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, 22 nëntori ditë jopune për shqiptarët në Maqedoni

Advertisement

Ministria për Punë dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat, 22 nëntori 2020( e diel), Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe është ditë jopune për shqiptarët n[ Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Advertisement

Read Previous

MPB me detaje rreth aksidentit në Shkup ku u lënduan 6 persona

Read Next

Zaev tregon se cilët administratorë do të përjashtohen nga puna!

%d bloggers like this: