Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Zaev tregon se cilët administratorë do të përjashtohen nga puna!

Advertisement

Kryeministri Zoran Zaev gjatë paraqitjes së tij në televizionin shtetëror të Maqedonisë së Veriut, ka shprehur vërejtje për disa të punësuar në institucione shtetërore. Zaev në këtë paraqitje ka thënë se ka institucione shtetërore ku punohet vetëm një orë, kurse marin rroga si të tjerët që punojnë tetë orë.
Ai ka theksuar se kjo është vërejtur pas lidhjes digjitale të institucioneve, duke shtuar se ata që nuk kanë punë produktive, do të përjashtohen nga puna, transmeton gazeta Lajm.
“Me lidhjen digjitale të institucioneve kemi mundësi ta masim produktivitetin e administratorëve shtetërorë, dhe kemi vërejtur që në disa institucione produktiviteti ka rënë në vetëm një orë produktive pune kurse marin rroga për 8 orë. Kështu nuk ka askund, do të duhet tu falënderohemi atyre që nuk u punohet dhe t’i përjashtojmë nga puna”, ka deklaruar Zaev.

Advertisement

Read Previous

Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, 22 nëntori ditë jopune për shqiptarët në Maqedoni

Read Next

Koronavirusi godet OBSH, regjistrohen 65 raste brenda selisë në Gjenevë

%d bloggers like this: