Deputeti Ademi tregon si do të regjistrohen mërgimtarët (Video)

Në emisionin Click Plus në TV21, jan; ballafaquar deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Arber Ademi dhe ai i Alenacës për Shqiptarët Alil Snopçe. Tema e debatit ka qenë regjistrimii i popullsisë. Një nga temat më të nxehta ka qenë regjistrimi i mërgimtarëve. Deputeti i BDI-së Arbër Ademi ka treguar se si do të regjistrohen mërgimtarët. Ai me shumë bindje tha se edhe banorët rezident edhe ata jo rezident do të bëjnë pjesë në përqindjen e përgjithshme të qytetarëve të Maqedonisë së Veriut. Për më shumë shihni viden./ TV21

Advertisement

Advertisement
Advertisement

You May Also Like