Sadio Mane: Nuk më duhen 10 Ferrari. Çdo muaj donoj…

Disa futbollistë që kanë pasur një fëmijëri të vështirë dhe janë rritur në kushte çnjerëzore nuk e harrojnë të kaluarën dhe fama dhe paratë nuk ndryshojnë aspak. Sadio Mane është ndoshta futbollisti më modest në botë, të paktën kur bëhet fjalë për personat me të ardhura të larta. Ai nuk vozit ferari, as nuk çon jetë luksoze edhe pse të ardhurat që ai i sigurojnë ja mundësojnë një gjë të tillë. Megjithatë Mane nuk harron fëmijërinë e tij, nuk harron as si ka jetuar, por nuk harron as se si jetojnë bashkëkombasit e tij në Senegal, të cilët nuk e patën fatin e tij që të kenë sukses në karrierë
“Unë kam qenë i uritur. Kam luajtur zbathur. Çfarë do të më duhen dhjetë Ferrari dhe dy aeroplanë? A i shërbejnë këto gjëra të mirës së botës. “Unë ndërtova shkolla, një stadium, ne u japim rroba, këpucë dhe ushqim më të rrezikuarve.”
“Çdo muaj unë dhuroj 70 euro për të gjithë banorët e pjesëve më të varfra të Senegalit për të kontribuar në ekonominë e familjes,” tha Mane.

Advertisement

Historia e jetës së këtij lojtari 28-vjeçar është e njohur mirë. Si fëmijë ai humbi babanë e tij. Atëherë ju premtuat të bëni gjithçka që mundeni për të ndihmuar familjen tuaj, dhe në fund ia dolët.
Mane fiton gjashtë milion euro në vit në Liverpool dhe nuk është as afër lojtarit më të paguar të Reds, Mohamed Salah, i cili fiton 11 milion euro.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like