Breaking News :

nothing found
08-06-2023

COVID-19: 30 viktima dhe 947 pozitiv

Advertisement

Bilanci i 24 orëshit të fundit nga virusi Covid-19 në Republikën e Maqedonisë Veriore është mjaft i lartë. Nga Ministria e Shëndetësisë kanë njoftuar se 947 njerëz kanë rezultuar pozitiv, ndërsa 30 njerëz kanë humbur betejën me këtë virus.

Advertisement

Read Previous

30 Viktima dhe 947 raste të reja me Covid’19

Read Next

Zevendesministri Hasani humb xhaxhain nga Covid 19. Mesazh prekës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *