Breaking News :

nothing found
10-06-2023

LSDM: Do të ketë regjistrim të popullsisë

Advertisement

Regjistrimi është një operacion i rëndësishëm statistikor, është një akt patriotik i rëndësisë më të lartë për zhvillimin e mëtejshëm të vendit.

Prandaj, LSDM dhe shumica parlamentare nuk pranojnë asnjë shantazh nga humbësi dhe i provuari Hristijan Mickoski dhe VMRO-ja e tij. Ligji për Procedurën Parlamentare nuk do të tërhiqet, as nuk do të mbështesim propozime të paarsyeshme për shtyrjen e regjistrimit.

 

Pas gati 19 vjet pa regjistrim, askush nuk ka të drejtë ta ndalojë ose vonojë atë, ai duhet të mbahet këtë vit, 2021. Është plotësisht e paqartë pse Mickoski dhe VMRO-DPMNE shqetësohen nga regjistrimi, të gjitha arsyetimet e tyre kanë rënë.

Paralelet me vendet e tjera që shtynë regjistrimin nuk janë argument, sepse asnjë nga vendet e përmendura nga Mickoski dhe VMRO-DPMNE nuk u vu në një situatë për të mos pasur regjistrim për 18 vjet. Dhe nuk e kemi sepse në vitin 2011 dështoi për shkak të paaftësisë së VMRO-DPMNE-së.

 

Advertisement

Read Previous

Afrika siguron 270 milionë doza të vaksinës kundër koronavirusit

Read Next

VV: Do të bashkëpunojmë me Vjosa Osmanin