Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Biden rikthen Faucin në Shtëpinë e Bardhë

Advertisement

Ishte fytyra e autoritetit kundër pandemisë gjatë administratës Trump, do të vazhdojë të mbetet edhe tani, me presidencën Biden.

Eksperti kryesor i sëmundjeve infektive në SHBA, Anthony Fauci u rikthye në Shtëpinë e Bardhë me pohimet se administrata e re do të “jetë plotësisht e hapur dhe e sinqertë” në trajtimin e pandemisë.

Komenti i tij se tani gjithçka do të jetë e “bazuar në shkencë dhe prova”, u nënkuptua si kritikë ndaj administratës Trump, tha se gjithçka tani do të jetë e “bazuar në shkencë dhe prova”.

Muajt e fundit Donald Trumpi e kishte mënjanuar krejtësisht Faucin pasi nuk mbështeti pikëpamjet e tij për pandeminë por ai arriti të gjente një aleat të ri tek Joe Biden, i cili e ka ngarkuar me punën e informimit të publikut për zhvillimet e fundit mbi pandeminë e koronavirusit.

Advertisement

Read Previous

Gjermania ndalon maskat prej cope, Franca: Nuk mbrojnë

Read Next

Suedi/Vonohen vaksinat kundër koronavirusit