Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Besimtarët mysliman rikonstruktojnë falas Kishën e San Rokos

Advertisement

Dy muratorë mysliman nga Shqipëria, Luan Hallulli dhe Albert Muça kanë rikonstruar falas Kishën e San Rokos në Itali, përcjell nmk-post

Lajmi në përditësim

 

 

Advertisement

Read Previous

Gruaja e futbollistit shqiptar radhitet e para në garën botërore të skijimit

Read Next

Ditmire Shehu nga BDI dhe Krenar Lloga nga ASH-AAA anëtarë të ri të KSHZ-së