Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Ditmire Shehu nga BDI dhe Krenar Lloga nga ASH-AAA anëtarë të ri të KSHZ-së

Advertisement
Advertisement

Read Previous

Besimtarët mysliman rikonstruktojnë falas Kishën e San Rokos

Read Next

Ditmire Shehu dhe Krenar Lloga do të jenë anëtarë të rinj të KSHZ-së