Breaking News :

nothing found
29-03-2023

ASH-AAA thirrje Zaevit: Jo legalizimit të lëndëve nark*otike

Advertisement

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa kërkon dorëheqje nga ana e zv. Ministrit të MPB, për arsye morale, por edhe për arsye që i njëjti mund të ndikojë në zbardhjen e rastit gjatë hetimeve dhe gjykimit të të njëjtit për veprën penale.

Kjo u theksua sot nga ky koalicion në një paraqitje të përbashkët.

“Kryeministri Zaev, sot në një konferencë lidhur me Propozim Ligjin për legalizim të lëndëve n a r k o t i k e , më shumë ishte i interesuar për përfitimet nga l e g a l i z i m i n I kësaj industrie, që do të kishte Qeveria, duke mos llogaritur pasojat dhe problemet që mund të shkaktoj ky ligj te qytetarët e vendit.

Ai si duket përshpejton përpjekjet e tij që ky ligj sa më shpejt të kalojë në kuvend dhe me këtë tenton të fsheh edhe rastet e fundit me kapjen e lëndëve n a r k o t i o v e dhe rasteve tjera k r i m i n a l e që po ndodhin çdo ditë me shpërndarjen e lëndëve n a r k o t i k e

Advertisement

Read Previous

Prej sot në Serbi vetëm me PCR-test negativ, lejohet kalimi transit i udhëtarëve

Read Next

Ulet numri i rasteve të reja me Kovid-19 në rajonin e Tetovës