Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Prej sot në Serbi vetëm me PCR-test negativ, lejohet kalimi transit i udhëtarëve

Advertisement

Prej sot për hyrje në Serbi detyrimisht duhet të posedoni PCR-test negativ për Covid-19, jo më të vjetër se 24 orë. Vendimi nuk vlenë udhëtarët transit të cilët duhet të dalin nga Serbia brenda 12 orëve.

Nga mbledhja e sotme e Shtabit të Krizave, epidemiologu Branisllav Tiodoroviç deklaroi se janë miratuar rekomandimet që qendrat tregtare dhe të gjitha veprimtaritë gastronomike të punojnë deri në orën 20:00.

Advertisement

Read Previous

Erdogan: Të hapim një faqe të re në marrëdhëniet me BE

Read Next

ASH-AAA thirrje Zaevit: Jo legalizimit të lëndëve nark*otike