Apasiev: Opozita ka shansin historik që ta kthejë BDI-në në opozitë

Estimated read time 1 min read

Pas ngjarjeve qe kanë ndodhur në skenën politike, kryetari i së majtës, Dimitar Apasiev, ka thënë se opozita shqiptare duhet ta shfrytëzojnë mundësinë që BDI-në ta rrëzojnë nga pushteti.
Apasiev ka thënë se opozita shqiptare në zgjedhjet e ardhshme mund të ndiqet si një bretkocë nga BDI-ja

“Nëse deputetët e Aleancës, Alternativës dhe Besës nuk e shfrytëzojnë shansin historik për ta vënë BDI-në në opozitë të enjten, atëherë në zgjedhjet e ardhshme (kurdo që të jenë) ata do të vrapohen nga BDI si një bretkocë dhe nuk do të rikuperohet kurrë. BDI-ja nga pozita e pushtetit do të fitojë 18 deputetë, e ata maksimumi 9. Prandaj, mendje në kokë – emocionet mënjanë dhe shihemi në seancë. “Sepse politika është SHAH”.

Advertisement

Laura Veseli – NMK-post.com

Advertisement
Advertisement

You May Also Like