Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Ahmeti: Ikja nga kjo botë e Sinadinovskit lë një boshllëk…

Advertisement

Ikja nga kjo botë e Branko Sinadinovskit le një boshllëk në përpjekjet për katarzë shpirtërore e kombëtare të shqiptarëve ortodoks në vendin tonë, por ai la pas vete edhe gjurmë dhe vepra të pashlyeshme në historinë e shqiptarëve në përgjithësi dhe shqiptarëve ortodoks në veçanti.

Veprat që ai shkruajti do të vazhdojnë të edukojnë gjeneratat që vijnë pas.

Në këto çaste hidhërimi, shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, të afërmit dhe të gjithë ata që e njohën.

U prehtë në paqe. / ka shkruajtur në rrjetin social facebook lideri i BDI-së, Ali Ahmeti

Advertisement

Read Previous

Fillon pagesa e “TVSh-ja ime” për tremujorin e fundit të 2020-s

Read Next

Sela: Jetët njerzore nuk janë me vlerë të barabartë në RMV