Breaking News :

nothing found
05-02-2023

Zekiri: Gruevski mund të kthehet në Maqedoni vetëm nëse vuan burgimin

Advertisement

Nënkryetari i LSDM-së dhe Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë, Muhamed Zekiri në emisionin “24 analiza” deklaroi se ish-kryeministri Nikolla Gruevski mund të ktkehet në Maqedoni vetëm nëse vuan burgimin.
“Gruevski nuk mund të kthehet në shtet me garancione dhe të jetë i i lirë, ai mund të thkehet vetëm nëse vuan dënimin me burg që është shqiptuar dhe t’i presë vendimet për lëndët tjera për të cilat akuzohet ai”, tha Zekiri./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

S u l m me armë në SHBA

Read Next

MSH: Kaq shtretër të lirë ka nëpër spitale