Breaking News :

nothing found
30-03-2023

200 mijë euro për stolisjen e qytetit!? A duhet të harxhohet për festimin e vitit të ri në kohë pandemie?

Advertisement

Situata me virusin korona nuk i pengoi autoritetet e Qytetit të Shkupit që edhe këtë vit të shpallin tender për zbukurimin e  kryeqytetit me rastin e Vitit të Ri. Qyteti i Shkupit e shpalli tenderin për zbukurimin e rrugëve, bulevardeve dhe shesheve për Vitin e Ri, në vlerë e cila sipas marrëveshjes është 200 mijë euro.

“Zbukurimi dhe stolisja gjatë festave të Vitit të Ri duhet të jetë në nivel të lartë estetik, në frymën e jetesës moderne, me dizajn bashkëkohor dhe atraktiv, me efekte artistike”, thonë nga Byroja për furnizime publike.

Advertisement

Read Previous

Hagë: Thaçi u deklarua se nuk është fajtor për krime lufte

Read Next

Profesoresha Sara Miftari Sadiki publikon librin e parë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *