Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Zaev, Hoxha, Nuredini dhe Spasovski mbjellin fidane

Advertisement

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut bashkë me ministrat Hoxha, Nuredini dhe Spasovski, të shoqëruar nga shefja e Zyrës së Kombeve të Bashkuara në Shkup,  kanë mbjellur fidane të reja në bregun e Liqenit të Velesit.

“Përmes këtij akti simbolik të mbjelljes së fidanëve, Republika e Maqedonisë së Veriut, si një anëtare krenare e familjes botërore të kombeve, bashkohet në urimet për 75 vjetorin e Kombeve të Bashkuara”, ka shkruar ministri Hoxha.

Advertisement

Read Previous

Alsat-M – Parlamenti ende nuk e ka shpallur konkurs për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit

Read Next

The Financial Times: Vaksina e Oxford-it shumë efikase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *