Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Vendoset të largohet busti i turpshëm i Adem Jasharit

Advertisement

Merret vendimi për largimin e shtatores së Adem Jasharit në Prizren Është vendosur për heqjen e shtatores së Adem Jasharit në Prizren.


Menaxhmenti i “Abi Çarshisë” ia ka konfirmuar ekipit të Kohavisionit që shtatorja e Adem Jasharit, që u inaugurua më 28 nëntor, e që u përcoll me shumë kritika për dizajnin, pasi nuk i përngjan aspak figurës së heroit, do të hiqet.Shtatorja do të largohet nesër.

Berrina Sharri, zëvendësmenaxhere e qendrës tregtare ka thënë se vendimi është marrë së bashku me familjen Jashari, pas kritikave të shumta që i kanë vlerësuar si konstruktive.

Sipas tyre shtatorja do të dërgohet për tu rimodeluar, dhe do të kthehet sërish në qendrën tregtare në Prizren./Reporteri

Advertisement

Read Previous

Kodra e Diellit, pasiguri për sezonin dimror

Read Next

Belgjika nesër do t’i rihap bizneset