Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Valon Syla: Po vjen Ushtria Çlirimtare e Gërnaçave

Advertisement

Syla përmes një postimi në Facebook ka shkruar se po vjen Ush tria Çlirimtare e Gërrnaçave, sipas tij, për ta çliruar Kosovën.
“Po vjen Ush tria Çli rimtare e Gërrnaçave (UÇG), me na çliru Republikën e Lirë të Kosovës.
Brigada e Kuqe 134, Autobusi Karl Marx nga UjstBurgu.
Brigada e Kuqe 112, Aeroplani Fridrich Engels nga HajmBurgu…… rrugës për në atdheun e kapur bërtitnin UÇG, VV…”, ka shkruar Syla.
Kujtojmë se jemi vetëm dy ditë larg nga zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen në vend.

Advertisement

Read Previous

Sela: Alimi sot duhej të ishte i lirë dhe jo t’i ulej denimi

Read Next

Isa Mustafa: Ne po garojmë për fitore…