Ulet numri i rasteve me ′Kovid-19′ në Tetovë

Numri i njerëzve të infektuar me virusin corona javën e kaluar në Tetovë dhe pesë komuna përreth është ulur me rreth 50 përqind, tha kreu i Qendrës Covid në Spitalin e Tetovës, Gzim Nuredini. Sipas tij, edhe numri i pacientëve të shtruar në spital është ulur. Nga 50 të shtruar në spital, tani ka 23 pacientë, përcjell nmk-post.com

“Tri javë më parë, numri i pacientëve që erdhën në qendër ishte 60 ose 70, dhe tani është 20-30, dhe shumica e tyre vijnë vetëm për konsulta. “Maskat që ne përdorim, por edhe masat, kanë dhënë rezultate të shkëlqyera dhe kemi një numër të vogël të pacientëve të rinj me kovidium” tha Gzim Nuredini për Televizionin Alsat

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like