Tetovë: Dy persona kanë su*lmuar fizikisht drejtuesin e “merimangës” nga f.Shipkovicë

Babë e bir nga Tetova janë a r r e s t u a r pasi paraprakisht kanë rr a h u r  një punonjësin të shërbimit për prakingje. I n c i d e n t i ka ndodhur gjatë mesditës në rrugën “Ilindensa”, transmeton Alsat.

Nga SPB-Tetovë njoftojnë se dy personat po mbahen në s t a c i o n p o l i c i s ë, pasi kanë s u l m u a r  drejtuesin e karrotecit(mjetit speciale për tërheqjen e makinave-merimangë)

Në ora 12:40, p o l i c e t

Advertisement
e SPB-Tetovë në rrugën “Ilindenska” në Tetovë, afër sheshit të qytetit, a r r e s t u a n shtetasit e Tetovës H.T. (19) dhe SH.T. (47), të cilët më parë s u l m u a n f i z i k i sh t  S.M. (49) nga Shipkovica e Tetovës, i punësuar në “shërbimin e tërheqjes së makinave” në Tetovë thonë nga MPB.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like