Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Tetovarit i kon*fiskohet makina Porsche!

Advertisement

Nga Sektori i Punëve të Brendshme në Tetovë, informojnë se sot rreth orës 15 në autostradën Tetovë-Gostivar, nëpunësit po licor kanë kon*fiskuar një veturë Porshe me targa të Tetovës në pronësi të 31 vjeçarit nga Xhepçishti i Tetovës.

“Sot rreth orës 15 në autostradën Tetovë-Gostivar, pjesëtarët e policisë nga SPB-Tetovës, përkohësisht kanë kon*fiskuar veturën Porshe me targa të Tetovës, pronë e 31 vjeçarit nga Xhepçishti i Tetovës, e cila ka qenë me regjistrim të skaduar mbi 6 muaj. Që nga hyrja në fuqi e ndryshimeve të Ligjit për sigurinë në trafikun rrugorë deri më tani janë kon*fiskuar rreth 30 vetura të paregjistruara mbi 6 muaj”, bëjnë të ditur nga SPB-Tetovë./tv21

Advertisement

Read Previous

Kush do të ketë përparësi në marrjen e kuponëve prej 15.000 denarësh?

Read Next

Sela: Alimi sot duhej të ishte i lirë dhe jo t’i ulej denimi