Tetova dhe Gostivari më shumë të shëruar se të infektuar nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë kryer 1837 teste për COViD-19 dhe prej tyre 613 kanë rezultaur pozitivë me koronavirus. Gjithashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 25 pacientë, ndërsa janë shëruar 688 persona, njofton nmk-post.

Tetova gjat 24 orëve ka regjistruar më shumë të shëruar se të infektuar, ku vetëm 29 raste të reja, ndërsa instituti i shëndetit publik ka regjistruar 41 të shëruar. Poashtu brenda 24 orëve nuk ka asnjë viktimë në qytetin e Tetovës.

Advertisement

Gjithashtu edhe qyteti i Gostivarit gjat 24 orëve të fundit ka regjistruar më shumë të shëruar ku 24 raste të reja dhe 38 të shëruar, poashtu në këtë qytet u regjistruan edhe 3 viktima nga Covid-19/Northmacedonia-post/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like