• 27-09-2021

Tetovë, gjobiten 102 shoferë për parakalim të paligjshëm në trafik

Policia në rajonin e SPB-Tetovë, ditën e djeshme ka zhvilluar kontroll shtesë për të sanksionuar parakalimet e paligjshme në trafik.

Janë sanksionuar 102 persona – 53 në Tetovë dhe 49 në Gostivar.

Siç thuhet në njoftimin e sotëm të Ministrisë së Brendshme, përveç këtyre, janë sanksionuan edhe 46 shkelje nëpër qytete të tjera.

Ndërsa në rajonin e Manastirit janë sanksionuar 35 persona për parakalim të paligjshëm.

Read Previous

Tetova dhe Gostivari më shumë të shëruar se të infektuar nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Read Next

Prof. Musa Musai krah Halil Kastratit, përkrah aktivitet e tij!

%d bloggers like this: