Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Të gjithë të përqendruar te Covid-19, OBSH ngre alarmin për një tjetër virus

Advertisement

Në një moment që e gjithë vëmendja e shteteve është përqendruar te pandemia e Covid-19, OBSH ngre alarmin për një tjetër virus që po merr përmasa të frikshme, duke mos u kapur në kohën e duhur.

Virusi HIV po rrezikon të përhapet më shumë së kurrë, thuhet në komunikatë, duke bërë që evidentimi i tij në një moment të vonë, të mos jetë i kontrollueshëm dhe sa më vonë të zbulohet aq më shumë rrezikohet që personat që e kanë ta përhapin atë.

“Kjo është një shenjë që strategjitë e testimit në rajon, nuk po funksionojnë si duhet për të diagnostikuar herët HIV-in”, thuhet në deklaratën e organizatës në fjalë./A2CNN/

Advertisement

Read Previous

Sela: Nxënësit shqiptarë në Maqedoni mësojnë histori të rrejshme

Read Next

Kodra e Diellit, pasiguri për sezonin dimror