Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Spasovski: Janë arrestuar dy persona në lidhje me rastin “Dhoma publike

Advertisement

“Dy persona, njëri në Manastir dhe njëri në Veles janë arrestuar në lidhje me rastin ‘Dhoma Publike’, ndërsa merren masa dhe aktivitete edhe ndaj personave tjerë”.

Këtë e ka njoftuar ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, nëpërmjet një njoftimi në Facebook.
Spasovski shkruan se punojnë në koordinim me Prokurorinë Publike, me qëllim që të zbardhet rasti dhe të dënohen fajtorët.

Ndryshe, pas një viti, sërish u aktivizua grupi “Dhoma Publike” në rrjetin social “Telegram”, në të cilin shpërndahen foto eksplicite të vajzave nga Maqedonia, gjithashtu edhe kontaktet e tyre./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Nuk vlen me një maskë, ekspertët amerikanë sugjerojnë dy të tilla

Read Next

ASH-AAA: Zaevit nuk i pengon numri i dëshmitarëve, por numri i shqiptarëve