Breaking News :

nothing found
29-03-2023

S’ka orë policore në RMV, ja masat e reja të propozuara nga KSI

Advertisement

KSI në mbledhjen e fundit ka vendosur që t’i propozojë qeverisë masat e reja anti Covid. Në këto masa parashihen mbyllje të kafiterive dhe restoraneve nga ora 21:00, si dhe të gjihtë operatorëve të tjerë të cilët ushtrojnë veprimtari biznesore jo të rëndësishme. Megjithatë, orë policore nuk do të propozohet.

Pas orës 21:00, do të mund të punojnë vetëm bizneset te cilat ushtrojnë veprimtari primare për qytetarët. Komisioni gjithashtu do t’i propozojë qeverisë edhe masa të tjera shtërnguese.

Advertisement

Read Previous

Basha: Rama ka humbur kontrollin mbi pandeminë

Read Next

Filipçe: Kemi siguruar 13 mijë teste të shpejta për Kovid-19, rezultati për 15 minuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *