Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Shtetasit e Shqipërisë në Serbi vetëm me letërnjoftim

Advertisement

Qeveria e Serbisë miratoi sot vendimin që u mundëson shtetasve të Shqipërisë të hyjnë në territorin e Serbisë vetëm me një kartë identiteti të vlefshme biometrike.

Vendimi është rezultat i një marrëveshje të nënshkruar midis dy vendeve, e cila lehtëson qarkullimin e njerëzve, mallrave dhe kapitalit, raportojnë mediat serbe.

Zbatimi i këtij vendimi, siç thuhet, krijon parakushte shtesë për zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimit ekonomik, shkencor, arsimor, sportiv dhe kulturor midis dy vendeve.

Advertisement

Read Previous

Kur fati të vjen nga qielli. Ja sa milion dollarë i solli këtij njeriu

Read Next

Obama: E dija që Trump do kishte vetëm një mandat

%d bloggers like this: