Sh*err në një familje shqiptare, vjehrri rr*eh dy nuset

Një sh*err në familje ka ndodhur në fshatin Buçimas në Pogradec. Një 32-vjeçar E. M. është arr*estuar nga po*licia pasi ka ush*truar dh*unë ndaj të atit M. M., 64 vjeç. Ndërkohë ky i fundit ak*uzohet se ka us*htruar dh*unë ndaj dy nuseve të djemve të tij. Ndaj dy nuseve M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe është lëshuar ur*dhër mb*rojtje.

“Specialistët për He*timin e Kr*imeve në Kom*isariatin e Pol*icisë Pogradec bënë ndalimin e shtetasit në kërkim E. M., 32 vjeç, banues në fshatin Buçimas, Pogradec.

Ky shtetas, në datën 28.01.2021, dys*hohet se në banesë ka ushtruar dh*unë fi*zike ndaj babait të tij, shtetasit M. M., 64 vjeç.

Advertisement

Në lidhje me këtë rast u plotësua kërkesë-pa*dia për lëshimin e menjëhershëm të urdhrit të mbr*ojtjes për shtetaset M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe, banuese në fshatin Buçimas, Pogradec, pasi shtetasi M. M. (vjehrri i tyre) ka ushtruar dhunë psi*kol*ogjike dhe fi*zike ndaj tyre”, njofton pol*icia.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like