• 18-05-2021

Shenjat që tregojnë se keni mungesë të vitaminës C

Vitamina C është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin e trupit tuaj, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për një kohë të gjatë.

Ju duhet të merrni sasinë e duhur të saj në secilën ditë, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për një kohë të gjatë.

Mungesa e saj në trupin tuaj ndikon në cilësinë e ulët të jetës, por gjithçka mund të ndryshojë duke shtuar mjaftueshëm vitaminë C në dietën tuaj,

Shenjat që ju tregojnë se keni mungesë të kësaj vitamine:

-Mishrat e dhëmbëve shpesh janë të fryrë dhe gjakosur.

-Ju keni dhimbje të shpeshta të nyejve.

-Imuniteti juaj është i dobët.

-Ju keni fituar peshë pa ndonjë arsye të dukshme.

-Ju ndjeheni të përgjumur dhe të lodhur gjatë ditës.

-Lëkura juaj duket e thatë.

Read Previous

Pagjumësia ndikon keq në jetën e njeriut

Read Next

Pjekuria e plotë arrihet në moshën 30-vjeçare

%d bloggers like this: