Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Shaqiri: Së shpejti konsullata online

Advertisement
Sot Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri ka nënshkruar ndryshimet e para në aktet e sistematizimit për institucionet në të cilat do të shperndahen nëpunësit administrativë në kuadër të programit K-5, të miratuar me vendim Qeverie, përcjell nmk-post.com
Ministria për shoqëri informatike dhe administratë ka filluar komunikimin me secilin institucion që është i paraparë për të pranuar këto nëpunës administrativë, në mënyrë që të përshpejtojmë procesin e shpërndarjes së këtyre nëpunësve nëpër vendet e tyre përkatëse të punës./nmk-post 

Advertisement

Read Previous

OBSH: Viti i dytë i pandemisë do të jetë më i ashpër, ja cfare pritet

Read Next

BE-ja e kritikon Kosovën për ambasadën në Jerusalem