• 20-09-2021

Serbia hap kufijtë me Maqedoninë

Mbrëmë nga ora 12 është janë hapur kufijtë mes Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë.Qytetarët e Maqedonisë e kanë mirëpritur këtë vendim dhe prej sot kanë filluar të lëvizin drejtë Serbisë.

Gjithashtu linjat e rregullta të autobusëve janë aktivizuar nga Kumanova për në Preshevë, njofton agjencia e lajmeve INA.

Read Previous

Hoxha: Së shpejti Policia Pyjore do të pajiset me uniforma të reja

Read Next

Deputetja me prejardhje kurde e Bundestagut ka lëshuar akuza të rënda ndaj Kosovës dhe UÇK-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: