Sela dhe Gashi në përkrahje të VV-së

Krerët e partive të koalicionit opozitar Alternativa & Aleanca për Shqiptarët, Afrim Gashi dhe Ziadin Sela, sot kanë qenë pjesëmarrës në marshin popullor të Vetëvendosjes në Prizren, ku u takuan me kryetarin e Vetëvendosjes, Albin Kurti dhe u.d. Presidenten e Kosovës, Vjosa Osmani.

Kjo mbështetje e Afrim Gashit dhe Ziadin Selës për Vetëvendosjen, vjen si pasoj e reflektimit reciprok ku në zgjedhjet e 15 korrikut të vitit të kaluar edhe kreu i VV-së, Albin Kurti kishte shfaqur mbështetje në drejtim të koalicionit Alternativa & Aleanca për Shqiptarët.

Advertisement

Ndryshimet shqiptare po fillojnë nga Kosova dhe do të kenë impakt edhe tek shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, të cilët ndryshimin e madh të skenës politike e shohin tek shpresa e koalicionit Alternativa & Aleanca për Shqiptarët./Nmk-post/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like