Breaking News :

nothing found
27-11-2022

Rriten çmimet e derivateve të naftës

Advertisement

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,82% në raport me çmimet e shitjes me pakicë të derivateve të naftës.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, të EURODIZEL (D-E V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 0,50 denarë/litër, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 rritet për 1,00 denarë/litër./Northmacedonia-post/

Advertisement

Read Previous

Kosova operon si e pavarur në sistemin energjetik

Read Next

Ministri Hoxha inspekton nga afër vlerësimin për shitjen e duhanit