Rexhepi: Musa Xhaferi dhe Blerim Bexheti me kerkuan te jape doreheqje

Aktualisht është i ftuar ish reisi i BFI-së Sulejman Rexhepi në emisionin “Click Plus” ai më tej tha se Musa Xhaferi dhe Blerim Bexheti i kanë kërkuar që ai të jep dorëheqje nga posti në BFI dhe e ka pranuar që për hatrin e tyre të  jep dorëheqje, përcjell nmk-post.com

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like