Rexhepi: Më premtuan që pas zgjedhjeve do më vendosin përseri në krye të BFI

Rexhepi në emisionin “Click Plus” j tha se Musa Xhaferi dhe Blerim Bexheti i kanë premtuar që ai pas zgjedhjeve do të kthehet përsëri në krye të BFI-së, përcjell nmk-post.com

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like