Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Propozim/ligji për lojrat e fatit para deputetëve

Advertisement

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbaj vazhdimin e seancës së 28 dhe 29. Në seancën e 28 kanë ngelur disa propozim ligje nga fusha e ekonomisë, si propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e procedurës tatimore, propozim ndryshimet e ligjit për kontribute. Në rend dite të kësaj seance janë edhe ndryshimet e Ligjit për lojërat e fatit si dhe një sërë ligjesh të tjera.

Në Kuvend sot mbledhje do të mbajnë komisionet për politikë të jashtme, për financim dhe buxhet, dhe për arsim, shkencë dhe sport, si dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Advertisement

Read Previous

Mustafa thumbon Kurtin: Nuk na ka hije të mbajmë zgjedhje të rrethuar me njësi speciale

Read Next

ENIS BARDHI NË MESIN E MË TË MIRËVE NË EVROPË, LË PAS RONALDON!