Breaking News :

nothing found
06-02-2023

Pronat e ish-kryeminsitrit Nikolla Gruevski janë ngrirë

Advertisement

Gjykata Penale ka ngirë pronën prej 3.000 metre katror tokë në Vodno dhe dy banesat e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski.

Prokurori Publik, Ljubomir Joveski për “SDK.MK” thotë se në letër figurojnë dy emra, por Prokuroria ka dhënë dëshmi para Gjykatës se banesat janë të Gruevskit.

Tashmë kanë kaluar 10 ditë pas vendimit të gjykatës, dhe deri tani askush nuk është ankuar, ndërsa Gruevski nga Hungaria mohoi se banesat janë të tija duke shtuar se i ka marrë me qira.

Në Vodno është ngrirë vetëm toka e shtrenjtë, ndërsa Prokuroria nuk do t’i prekë banesat e nënës së tij Nadezhda.

Konfiskimi kryhet si pjesë e hetimit “Parcelat në Vodno”, në të cilat Gruevski ngarkohet se ka keqpërdorur mjetet e partisë politike, OBRM-PDUKM-së.

Advertisement

Read Previous

Pronat e ish-kryeminsitrit Nikolla Gruevski janë ngrirë

Read Next

Osmani: T’u tregojmë brezave të ardhshëm për trimërinë e UÇK-së