• 25-10-2021

Presidenti Pendarovski, i jep gradën gjeneral brigadieri Besnik Eminit

Koleneli shqiptar Besnik Emini, dhe Simeon Trajkovsk, të enjten nga Presidenti Stevo Pandarovski kanë marrë gradë gjeneral brigadierit.

“Në gradën e gjeneral brigadierit, gradohen kolonelët Besnik Emini dhe Simeon Trajkovski. Nderimi është i pamasë sepse ata janë të dy oficerë shumë të trajnuar dhe me përvojë mbresëlënëse të punës.

Ata u diplomuan në shkollat e mbrojtjes kombëtare të NATO-s. Por më e rëndësishmja, kolonel Emini dhe Trajkovski janë besnikë dhe të përkushtuar ndaj Ar matës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe shtetit.

Read Previous

Karantina do të ndryshojë nga 14 ditë në 7 ditë?!

Read Next

Branko Cërvenovski distancohet nga kryeministri Zoran Zaev

%d bloggers like this: