Prej mesnate çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të shpall çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së çmimi i benzinës euro Super BS-98 u rrit për një denar, ndërsa Euro Super BS 95 dhe Euro Dizleli vazhduan të shitën me çmim të njëjtë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like