Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Zaev: Nuk do të lejojmë ngadalësimin e reformave

Advertisement

Edhe përkundër dështimit për hapjen e negociatave me BE-në, ne nuk do të ndalemi, përkundrazi vazhdojmë me reformat për të ndërtuar standard evropian këtu në vendin tonë, përcjellë nmk-post.

 

 

“Nuk do të lejojmë ngadalësimin e reformave, do të vazhdojmë me ndërtimin e standardeve evropiane në shtëpi, duke mbrojtur identitetin dhe gjuhën maqedonase. Sot do të prezantoj projektet për vitin e ardhshëm. Këto projekte janë për standarde evropiane këtu në shtëpi. Të bëjmë jetën tonë këtu më të mirë”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.

Advertisement

Read Previous

Prej mesnate çmime të reja të derivateve të naftës

Read Next

Miratohet ligjin për regjistrimin e automjeteve me targa të huaja në RMV