Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Policia demanton se policja Jasmina Angelleska ka dhënë dorëheqje

Advertisement

Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se Jasmina Angelleska për momentin përdor pushimin vjetor dhe se nuk ka arritur ndonjë kërkesë për ndalesë të marrëdhënies së punës.

“Sa i përket publikimeve të J.A në rrjetet sociale ju njoftojmë se e njëjta po e përdor pushimin vjetor dhe se në Departamentin për çështje juridike deri tani nuk ka ardhur për ndalesë së marrëdhënies së punës”, thonë nga MPB.

Ata shtojnë se deri tani nuk ka ardhur ndonjë ankesë për mobing në vendine punës.

“Ashti si çdo qytetar edhe J.A nëse konsideron se ia kanë shkelur të drejtën në marrëdhënien e punës apo ndonjë veprim jorprofesional nga ndonjë polic rastin duhet ta paraqesë në Departamentin për kontrollë të brendshme”, sqarojnë nga MPB./Telegrafi/

Advertisement

Read Previous

Kostandinov: Pagën e dhjetorit do e ndajë për familjet skamnore

Read Next

CNN zbulon se çfarë dinte Kina për koronavirusin, por që nuk ia tregoi botës