• 29-07-2021

Përgatiten terrenet për skijim në Kodrën e Diellit

Janë realizuar përgatitjet e rregullta teknike dhe aktivitetet për fillim dhe vijim të sezonit të ri të skijimit, ndërsa terrenet për skijim po përgatiten./nmk-post.com

Read Previous

Bie nga sistemi Facebook-u, Messenger-i dhe Instagrami

Read Next

Rama kthehet nga SHBA: Më në fund në Tiranë, vrasja e 25 vjeçarit është tragjike

%d bloggers like this: