Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Paga më e lartë në Maqedoni është 156 mijë euro në Muaj

Advertisement

Një burrë nga Manastiri ka paraqitur të ardhurat më të larta në bazë të kthimit vjetor të taksave, respektivisht ka paraqitur 3.5 milion euro të ardhura, ndërsa një grua nga Shkupi ka të ardhurat më të larta nga lojërat e fatit, shumë prej 471,000 eurove, përcjell nmk-post.com

Paga më e lartë është regjistruar në Strugë, ku një person nga industria e metaleve raportoi të ardhura bruto vjetore prej 1.9 milion eurove, nga paga mujore prej 156 mijë euro.

Ndërsa pensioneri më i pasur jeton në Shtip dhe ka pension prej 11 mijë eurove/nmk-post.com

Advertisement

Read Previous

“Monstra”, dëshmoi përfaqësuesi i Sektorit të krim-teknikës

Read Next

Hoxha paralajmëron 150 milionë euro subvencione për “naftë të gjelbër” dhe mbështetje për fermerët e rinj