• 01-12-2021

Osmani nënshkruan vendimet për dërgimin e ambasadorëve të rinjë

Sot Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, ka nënshkruar  vendimet për dërgimin e ambasadorëve të rinjë, përcjell nmk-post.com

Ambasadoret e rinjë të cilët kan marrë vendimet nga Ministri i Jashtëm janë Dane Taleski në NATO, Teuta Demjaha Agai në KB në Zhenevë, Shoresa Jusufi në Prishtinë,
Danco Markovski në Tiranë, Shaban Jashari në Katar, Marija Efremova në Vatikan, Faton Bejta në Kopenhagë, ku dhe ju uron suksese në punën e tyre!

 

Read Previous

Theret me thikë në autobus një 17-vjeçar në Prishtinë

Read Next

Covid-19 / Test i ri që kryhet në shtëpi, jep rezultat në 30 minuta

%d bloggers like this: