Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Ora policore në Pejë, qytetari nuk lejohet të kthehet nga puna në shtëpi

Advertisement

Hyrja në fuqi e masave të reja nga Qeveria e Kosovës për parandalimin e Covid-19, disa qytetarëve po u shkakton vështirësi në kryerjen e obligimeve të përditshme.

Kështu në dalje të qytetit të Pejës, përkatësisht në rrugën që lidh me magjistralen Pejë-Prishtinë, një qytetar është ankuar se nuk po lejohet të kthehet në shtëpi.

Ai tha se udhëton çdo ditë për punë.

“Po i thojmë Armendit mos po na paguan ndonjë natë në hotel, a mos po na shtin këta policët bile në burg a ndonjë send se kështu nuk bën, ne duam të punojmë , duhet me hangër buke…”

Advertisement

Read Previous

Implante gjoksi të mbushura me kokainë, arrestohet kirurgu dhe 4 gratë trafikante

Read Next

Ndihma e shpejtë në Shkup me vonesa