Breaking News :

nothing found
29-09-2022

Nuk kishte fare, Sa është rritur pasuria e Albin Kurtit

Advertisement

Pasuria e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti, është rritur shumë që nga viti 2019. Ai ka një pasuri të paluajtshme rreth 400 mijë euro, ndërsa të hyra vjetore rreth 40 mijë euro, shkruan Gazeta Metro.


Lëvizja FOL ka një platformë ku bëhet deklarimi i pasurisë së zyrtarëve shtetërorë dhe krahasimi i saj. Në këtë platformë janë të përfshirë në deklarim të pasurisë 450 zyrtarë publikë dhe në mes të tyre është edhe lideri i LVV’së, Albin Kurti.

Advertisement

Read Previous

Armin Laschet zgjidhet kryetari i ri i CDU-së

Read Next

Nga java e ardhëshme fillon transporti publik në Tetovë, arrijnë autobusët e parë