Një shtetas turk i bllokuar është shpëtuar mes fshatit Konjarevë dhe pikës kufitare me Bullgarinë

Estimated read time 1 min read

Një shtetas turk i bllokuar mes fshatit Konjarevë dhe pikës kufitare me Bullgarinë është shpëtuar, njofton QMK

Përkatësisht, pas një telefonate në numrin 112 për një shtetas turk të bllokuar në zonën ndërmjet fshatit Novo Konjarevë dhe pikës kufitare me Bullgarinë, QKM-ja rajonale e Strumicës ka komunikuar menjëherë me SVR Strumicë, pas së cilës policia kufitare e Novosellës ka shkuar në në terren dhe gjeti personin, i cili ishte gjallë dhe shëndoshë, ai u tërhoq i sigurt nga fusha, tha qendra.

Advertisement

Njëkohësisht, QMK -ja ju kujton të keni kujdes kur ecni në natyrë, në vendet më të larta dhe malet në vendin tonë, sepse në kushtet e dimrit vendet me borë dhe akull janë të rrëshqitshme, sidomos në akset në fillim dhe në fund. e dites.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like