Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Nga sot fillon kryerja e pagesës së pensioneve në Maqedoni

Advertisement

Nga sot deri të martën, bankat do të paguajnë pensionet e tyre për muajin nëntor. Edhe këtë muaj, për shkak të pandemisë, pensionet do të paguhen më herët, ndërsa bankat bëjnë pagesa për qytetarët që nuk kanë kartela.

Pensionet paguhen sipas dinamikës së përcaktuar, në ditë në varësi të masës së pensionit.

Pensionet deri në 11.000 denarë paguhen sot.

Pensionet nga 11.001 deri në 14.000 denarë nesër, e premte.

Pagesa e pensioneve nga 14.001 deri në 18.000 denarë do të bëhet të hënën.

Dhe pensionet mbi 18.001 do të paguhen të martën./Telegrafi/

Advertisement

Read Previous

Zendeli nënkryetari i ri i Kuvendit?!

Read Next

Policia jep detaje për 11 muaj për ata që kanë thyer rregullat në komunikacion