• 20-10-2021

Nga nesër lista e re e çmimeve të derivateve të naftës

Sot, Komisioni Rregullator i Energjisë do të shpallë listën e re të çmimeve për derivatet e naftës, e cila do të jetë në fuqi deri të hënën e ardhshme, përcjell nmk-post

Javën e kaluar, me një vendim të Rregullatorit, çmimi i benzinës u rrit me 0.50 denarë, dhe nafta mbeti e pandryshuar.

Read Previous

Janë sanksionuar 206 shoferë në Shkup, 77 për mosmbajtjen e maskës

Read Next

Ministri Hoxha hap Njësi Rajonale të Bujqësisë në Dollnen

%d bloggers like this: