Nga e mërkura, hiqet ora policore!

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar, se ka rekomanduar që prej të mërkurës, 16 qershor 2021 të mos ketë orë policore në Maqedoninë e Veriut.
Propozimi tanimë është pranuar nga Shtabi i Krizës i cili duhet ta propozojë deri në Qeveri, transmeton TV21.
Qeveria pritet që propozimin ta shqyrtojë në seancën e rregullt, që mbahet ditëve të marta.

Read Previous

Bardhi: E kishim rëndë, në momente ishim më të mirë se austriakët

Read Next

Lehtësime të reja, në dasma dhe koncerte mund të thirrni deri 1000 mysafirë!

%d bloggers like this: